Naše rodinné centrum a covid – 19

Jsme moc rádi, že můžeme naše rodinné centrum od září naplno otevřít. Chceme, aby vám a vašim dětem v této době u nás bylo dobře a cítili jste se bezpečně. Proto jsme připravili několik opatření:

U vstupu je k dispozici dezinfekce na ruce, stejně tak ji najdete na polici u prezenční listiny.

U každého umyvadla je tekuté mýdlo a jednorázové ručníky.

Prostory centra pravidelně větráme a dezinfikujeme. Na věci, které by děti mohly strčit do pusy, používáme Desident CaviCide.

Právě kvůli dezinfekci jsme museli zkrátit dopolední kluby rodičů, abychom stihli připravit prostor na odpolední aktivity v rámci naší pracovní doby, a částečně jsme zaměstnali dalšího člověka, který připraví prostory na ráno. (Snad nám to finančně vyjde, protože s tím jsme v letošním rozpočtu nepočítali.  )

Máme vnitřní směrnici, kde jsme si určili, jakým způsobem bude probíhat dezinfekce a úklid.

Pokud na vás nemáme kontakt, poprosíme o něj a budeme ho jen evidovat, kdyby bylo potřeba vás kontaktovat.

A vás bychom chtěli poprosit o dodržení následujících pravidel:

Přicházejte k nám zdraví. Když se necítíte dobře, nebo vašemu dítěti teče z nosu, můžete si užít společné chvíle doma, můžete lenošit a odpočívat. My vás moc rádi uvidíme opět v plné síle.  A kdybyste nevěděli, co doma nudou dělat, koukněte na náš facebook, budeme tam dávat fotky z klubů.

Využívejte dezinfekci a mýdla podle vlastního uvážení. Trénink mytí rukou dá někdy pořádně zabrat, a když spotřebujete trochu víc mýdla, nevadí, máme skvělého donátora (firmu Linteo), který pro to bude mít pochopení.

Naše centrum je docela velké, a tak určitě nebude problém udržovat při povídání s ostatními dospěláky bezpečnou vzdálenost. Kdyby náhodou to problém byl, máte s sebou naštěstí malé aktivisty, kteří vám stejně nedovolí posedět.

Když vaše děti ochutnají nějakou pomůcku, nebo hračku, můžete jim ji v klidu nechat, protože rodiče před vámi ji po svém dítěti bezpečně vydezinfikovali (zmiňovaný CaviCide) a opláchli. Udělejte to, prosím, i pro další děti.

Stejně tak si můžete dezinfekci užít po přebalování, nebo použití nočníku. Najdete ji nad umyvadly.

Jestli jsme na nějaké pravidlo zapomněli, máme skvělé lektory, můžete se jich zeptat na cokoli, určitě vám dobře poradí.