Rodičovské konzultace


Detaily události

Tato událost probíhá od 27 Květen 2024 do 24 Červen 2024. Další výskyt je 27. 5. 2024 10:00


Ve spolupráci s psycholožkou a psychoterapeutkou Mgr. Karolínou Dobšíčkovou nabízíme od března 2024 rodičům další možnost podpory.

Jsou někdy v rodičovství situace, kdy si nevíte rady? Řešíte aktuálně nebo dlouhodobě nějaké těžkosti ve výchově – nastavení režimu, spánek, zvládání náročných situací, příchod miminka nebo sourozenecké vztahy, příprava na školku?

Máte pocit, že někdy jsou pro vás emoce vaše i dítěte zahlcující, nevyznáte se v nich a nedaří se je zvládat – vztek, úzkost, strach, vzdor? Je pro vás někdy těžké se s dítětem domluvit a najít společnou cestu, na které bude dobře vám oběma?

Prostě cítíte, že byste si potřebovali o nějakém tématu promluvit s někým nezaujatým, v bezpečném a přijímajícím prostředí se na situaci podívat z jiného úhlu? Mít nějaký čas se nadechnout a zamyslet a načerpat i nějaké praktické tipy?

Zároveň je pro vás aktuálně obtížné zajistit pro dítě hlídání, nebo jste v náročné životní situaci a klasické terapie si nemůžete dovolit?

Můžete využít RODIČOVSKÉ KONZULTACE. Jedná se o zkrácené konzultace psychologického poradenství.

Konzultace trvá 30 minut, cena je 100 Kč a jeden klient může čerpat až 3 konzultace za rok.

Konzultace bude probíhat v pondělí v rámci dopoledního klubu rodičů s dětmi v oddělené, soukromé místnosti. Pokud vaše dítko momentálně potřebuje být stále s vámi, může být na konzultaci přítomno. Pokud vydrží v herně bez vás, bude zde zajištěné hlídání. V ceně konzultace je i pobyt v dopoledním klubu a hlídání dítěte.

Čas konzultace je vyhrazený specificky na otázky rodičovství, výchovy a vztahu s dítětem. V rámci konzultace se zaměříme na jedno konkrétní téma, kterému budeme věnovat pozornost, péči a pokusíme se společně najít pro vás dobré řešení.

Konzultace zajišťuje psycholožka a terapeutka Mgr. Karolína Dobšíčková

Zde si můžete rezervovat místo.